TPC 't Slotje

TPC 't Slotje wil de inwoners van Beek en Donk de mogelijkheid bieden het hele jaar te kunnen tennissen en padellen.

Voor seniorleden staat recreatief tennis en padel centraal waarbij in ruime mate mogelijkheden worden geboden om wedstrijden te kunnen beoefenen door deelname aan interne dan wel KNLTB competities en toernooien. Door mogelijkheden te bieden voor het volgen van tennis- of padellessen kunnen leden hun vaardigheden (verder) ontwikkelen.

Voor jeugdleden proberen we middels het volgen van het jeugdbeleidsplan van de vereniging het prestatief tennis en padel te stimuleren. Er wordt dan ook uitgebreid aandacht besteed aan een gedegen opleiding.

Voor de verzorging van tennis- en padellessen werkt 't Slotje samen met Tennisschool Sport-Events BV. Deze organisatie, die zich bezig houdt met advisering en ondersteuning van tennis-padelverenigingen én trainers, treedt namens 't Slotje op als werkgever voor onze tennis- en padelleraren.

Gedurende het gehele jaar zijn er trainingsmogelijkheden voor junioren en senioren, op alle niveaus. Trainingen worden gegeven op ons park en waar mogelijk in Tennishal D'n Ouwe Toren.

De trainers zijn het aanspreekpunt voor alle vragen omtrent trainingen, mogelijkheden tot het volgen van lessen en bijbehorende kosten. De trainingscoördinator is aanspreekpunt en contactpersoon voor trainers en leden.

Lesmogelijkheden

  • Senioren: Basistraining donderdag start wk34, 10 x 1 uur per week, 4 pers. (€145,00)
  • Senioren: Wedstrijdtraining donderdag start wk34, 10 x 1 uur per week, 4 pers. (€145,00)
  • Senioren: Basistraining dinsdag start wk36, 8 x 1 uur per week, 4 pers. (€116,00)
  • Senioren: Wedstrijdtraining dinsdag start wk34, 8 x 1 uur per week, 4 pers. (€116,00)