TV Valkenswaard

Tennisvereniging Valkenswaard is in 2016 ontstaan uit de fusie van de Valkenswaardse tennisverenigingen TCV en Ginneve. Maar ook de oud-leden van tennisvereniging Falcones maken deel uit van onze vereniging. Falcones is in 2015 op houden te bestaan en deze leden zijn bijna allemaal lid geworden van toenmalig TCV.

Onze tennisvereniging, ook wel TVV genoemd, maakt gebruik van het in 2016 volledig vernieuwd tennispark en gerenoveerd paviljoen.

TVV is een jonge club met toch ook een lange historie. Deze historie heeft zich dan ook afgespeeld bij de "voorgangers" van onze fusievereniging. We focussen ons natuurlijk op de toekomst van TVV en proberen voor Valkenswaard en omstreken een gezellige en sportieve tennisvereniging te zijn.

We zijn een zeer actieve vereniging met een groot aantal activiteiten. Voor zowel jeugdleden als seniorleden wordt een groot aantal activiteiten georganiseerd. Zo kennen we een interne seniorencompetitie, een interne heren, dames en mix competitie in de zomer en winter. In samenwerking met LTV Dommelen organiseren we regelmatig tennisactiviteiten voor de jeugd. Daarnaast wordt er gedurende het hele jaar (36 weken) tennis- of padeltraining gegeven door onze clubtrainers.

Veel van onze leden spelen ook mee in de KNLTB competities. Als TVV nemen we deel aan de competitievormen in voorjaar, zomer, najaar en winter.

We zijn er als vereniging trots op dat we een groei in het ledenaantal doormaken, mede door een totaal vernieuwde locatie met nieuwe banen en een mooi gerenoveerd paviljoen is het mooi om te ervaren met hoeveel plezier mensen aan het tennissen zijn. Zowel overdag als in de avonduren.

Doordat we op kunstgras spelen kunnen we vrijwel het hele jaar door tennissen. We hebben 12 LED-verlichte kunstgrasbanen en 2 LED-verlichte padelbanen.

Lesmogelijkheden

  • Padeltraining Senioren 4 pers. 1 uur 8 lessen Najaar 2021 (€110,00)
  • Padeltraining jeugd 6 pers. 1 uur 8 lessen Najaar 2021 (€73,50)